Sök

Hundteamet Monica & Fina
Västra Götaland

Terapihund Västergötland

Monica Broman

Jag är utbildad socionom och är en av pionjärerna i yrket och har arbetat brett som hundteam. Fina är min tredje utbildade hund och på tillväxt finns hennes dotter Pyssla.

Vi arbetar i Västra Götalandsregionen och kan ta uppdrag i Borås och närliggande kommuner såsom Ulricehamn, Tranemo, Mark, Svenljunga och Bollebygd. Även Landvetter och Mölnlycke kan vara aktuella. Vi kan arbeta både med grupp och individuella uppdrag.

Min styrka som hundförare är ett högt arbetsfokus med arbetsmålet att få människor att må bättre. Det genom ett gott bemötande, glädje, hög flexibilitet och lösningsfokus.

Med hunden är det lättare att öppna upp för en ny kontakt. Hunden fungerar ofta som en glädjespridare, smärtavledare och motivator, under förutsättning att man inte är rädd/allergisk eller ogillar hundar.

Som socionom och hundförare har jag erfarenhet av arbete med personer i alla åldrar, såväl på olika vård och äldreboenden, dagverksamhet, korttidsverksamhet, barn och ungdomshabilitering (flerfunktionsvariationer, npf, autism med mera), anpassad gymnasieskola och individuellt uppdrag inom LSS.  

Utifrån min socionomkompetens ser jag även möjliga uppdrag inom individ och familjeomsorg och socialpsykiatri. Likaså arbete med personer som står långt ifrån arbetsmarknaden. Hunden kan fungera som samtalsstöd och en brygga till att få mer funktionell vardag till skola och/eller annan sysselsättning.

Pröva oss gärna i individuella uppdrag där personer som inte trivs i grupp kan få chans till ett bättre välmående och öppna upp för andra möjligheter.

Jag diskuterar gärna olika typer av uppdrag och om det kan passa oss som hundteam.

Kontakta oss gärna på info@nyttohunden.se  eller 070 681 21 11

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka oss. 
Telefon: 070 – 681 21 11
Mail: info@nyttohunden.se
Hemsida: Nyttohunden.se

Fina - Terapihund i Västra Götaland
Ras: Field Spaniel född, 2017

Gillar att

Egenskaper

Info

Kommun: Svenljunga Kommun
Landskap: Västra Götaland
Förare: Monica Broman 
Utbildad hos:
SPI – Svenska Pedagoghundsinstitutet, Terapihundskolan , Vårdhundskolan

 

(Se beskrivning av de olika tjänsterna på vår sida om vad en terapihund är)

Jag vill anlita Monica & Fina

Jag vill gärna veta mer – kontakta mig med mer information och priser!

Dela på Facebook
Tipsa en kollega
Maila en vän