Sök

Hundteamet Camilla & Rozzo

Terapihund i Stockholm

Camilla Ingard

Mitt namn är Camilla Ingard och jag är i grunden utbildad socionom med arbetslivserfarenhet inom många olika yrkesområden där man arbetar med människor på olika vis. På senare tid har jag även studerat trädgårdsterapi och tagit en magisterexamen inom natur, hälsa och trädgård. Jag har startat upp tre olika projekt med trädgårdsterapi som metod. Nu är även min hund Rozzo certifierad och utbildad Besökshund med barnbehörighet hos Svenska terapihundskolan.

Rozzo är en fyraårig Bichon Havanaise med fantastiska egenskaper. Han är snäll, lugn och inkännande, klok och fantastisk på att samarbeta och bygga relationer. Rozzo lockar fram det bästa i alla människor och pricken över i är när han får ligga nära eller i någons knä, mysa och bli klappad på.

Olika individer har olika behov och förutsättningar, därför anpassar vi oss efter varje enskild individ. Gemensamt arbetar vi som besökshundsteam bland annat med aktiviteter för att motivera till rörelse, skapa lust, inspirera till aktivitet, inge trygghet, minska isolering och ensamhet, vi vill skapa en känsla av sammanhang (KASAM). Jag och Rozzo som team är bra på att bygga relationer och skapa tillit till de vi möter i arbetet.

Målet med vårt arbete är att göra skillnad för de vi arbetar med. Vi arbetar med barn, unga, vuxna och äldre över hela Stockholm. Aktiviteterna kan ske såväl i grupp som till den enskilda individen. Genom mitt företag ”Camillas trädgårdsterapi och tjänstehundsteam” kan man boka Rozzo och mig för arbete på bland annat:

  • Äldreboenden
  • I dagliga verksamheter
  • Hemtjänsten
  • På förskolor
  • I särskilda bostäder för personer med olika behov
  • Personlig assistans
  • Privata uppdrag
  • Barnvaktsbolag
  • Privat barnvakt
  • Bibliotek

Om intresse finns hos er, så erbjuder jag även trädgårdsaktiviteter tillsammans med Rozzo. Jag har aktiviteter som är baserad på naturen, exempelvis naturpromenader, odling, kranstillverkning och blomsterarrangemang. Social och terapeutisk trädgårdsodling är en öppnare form av trädgårdsterapi, men som också har till syfte att främja individers hälsa, välmående och livskvalitet. Djur och natur är viktiga resurser för människors välmående.

Jag och Rozzo ser med glädje fram emot att ni kontaktar oss för mer information, träffas för ett första möte eller om ni vill göra en bokning.

Vänligen,

Camilla och Rozzo

Du når mig på nedan kontaktuppgifter eller så skickar du formuläret längre ned
Telefon: 0709-94 99 90
Mail: camilla.ingard@gmail.com

Rozzo - Terapihund i Stockhollm
Ras: Bichon Havanaise född, 2019

Gillar att

Egenskaper

Info

Kommun: Stockholms Kommun
Landskap: Uppland
Förare: Camilla Ingard
Utbildad hos: Svenska Terapihundsskolan
Besökshund med barnbehörighet

 

(Se beskrivning av de olika tjänsterna på vår sida om vad en terapihund är)

Jag vill anlita Camilla & Rozzo

Jag vill gärna veta mer – kontakta mig med mer information och priser!

Dela på Facebook
Tipsa en kollega
Maila en vän