Sök

Hundteamet Maria & Benji

Maria & Benji

Maria Björling

Jag och min hund, Benji, älskar att se andra människor glada och skratta. Att få någon som mår dåligt utav ångest och oro att må lite bättre för en kort stund är det vi strävar efter. Att bryta någons isolering och ensamhet, att få en annan människa att skratta och le, att förgylla någons vardag är ett mål vi har. Att motivera någon till att gå utanför dörren, att få andra att känna att de betyder något, att de är värdefulla och framför allt omtyckta.

Att få människor att vilja kliva upp på morgonen och se att dagen är värdefull att just de är värdefulla, att minska oro och ångest genom våran närvaro så att eventuell medicinering kan minskas betyder otroligt mycket för oss, och det är något som vi arbetar emot varje gång vi träffar en klient.  

Att minska evetuell smärta hos klienterna genom att öka endorfinerna och lugnet, att de klienter som behöver motion får hjälp med det.

Vi har mest arbetat inom funktionshinderområdet där vi har brutit isolering hos klineterna och fått dem att kliva upp på morgoenen och fått  genom detta vänt tillbaka till en mer normal dygnsrytm. Att de får känna sig värdefulla och inte bli dömda för sina funktionsvariationer utan sedda för vilka de är och omtyckta för dom de är. Vi har även arbetat inom äldreboende för att aktivera och motivera personer till att vilja vara med på de aktiviter som erbjuds och bryta isolering.

Vi är bäst på att bygga relationer och se andra människor oavsett funktionshinder.

Jag har erfarenhet inom  LSS, gruppboende/ serviceboende, daglig verksamhet, hemtjänst, samt har varit kontaktfamilj via socialtjänsten. Jag är utbildad undersköterska/ mentalskötare men har även läst  pedagogik, Motiverande samtal MI, och arbetar idag som enhetsledare med personal ansvar på ett gruppboende inom funktionshinderomnrådet.

Du når mig på nedan kontaktuppgifter eller så skickar du formuläret längre ned:
Telefon: 070-752 36 02
Mail: maria.bjorling@live.se

Benji - Terapihund i Stockholm
Labradoodle, född 2018

(Tillhör gruppen med färre allergener)

Benji och Maria

Gillar att

Egenskaper

Info

Kommun: Järfälla
Landskap: Uppland
Förare: Maria Björling
Utbildad hos: Svenska Pedagoghundsinstitutet

(Se beskrivning av de olika tjänsterna på vår sida om vad en terapihund är)

x

Jag vill anlita Benji och Maria!

Jag vill gärna veta mer – kontakta mig med mer information och priser!

Dela på Facebook
Tipsa en kollega
Maila en vän