Sök

Hundteamet Ann-Sofi & Lucy

Ann-Sofi Svensson

Vi är ett hundteam som älskar att arbeta med och kunna göra skillnad för människor.

Jag, Ann-Sofi, har en masterutbildning inom biologi, kemi och medicin. Sedan 1994 har jag arbetat som projektledare och klinisk prövningsledare med preklinisk och klinisk forskning inom medicin, ortopedi och hälsa. Under hela mitt liv och min yrkeskarriär har jag drivits och drivs jag av att göra skillnad i människors liv. Detta har lett till aktiva val av såväl yrkesroll som arbetsgivare. När vi skaffade vår hund Lucy blev det väldigt tydligt att man kan göra väldigt stor skillnad i enskilda människors liv. Med den grundtanken valde jag att utbilda mig och Lucy till Terapi- och skolhundsteam på Hundens hus i Sundsvall. Att vi är utbildade till Terapi- och skolhundsteam betyder att vi är certifierade för att arbeta med såväl barn som vuxna.

Lucy är en liten Australian Labradoodle (~7kg), född november 2017. Hon är lugn, inkännande och fantastisk på att samarbeta och bygga relation. Med sin glädje och klokhet har hon väldigt lätt att lära samtidigt som hon tycker att det är väldigt roligt. Hon är mycket lågallergen och älskar att samarbeta med människor.

Vi har utbildat oss på Hundens Hus, Sundsvall. I denna utbildning ligger fokus på relation före prestation vilket ger en förändring som håller i längden. Vår metodik bygger på compassionmodellen där målet är att förflytta sig från kamp och flykt till lugn och ro, dvs från ett tillstånd av oro, rädsla stress osv till ett tillstånd där man känner glädje, trygghet, välmående osv. Relation skapar en känsla av närhet och trygghet som ger ett lugn och välbefinnande.

Vi riktar oss till dem som behöver öka motivation, självförtroende, välbefinnande och hälsa! Olika individer har olika behov och förutsättningar, därför behövs en individuell plan. Gemensamt är att vi arbetar för att bryta negativa beteenden och tankemönster, avleda från det som känns jobbigt, skapa en lugn och kravlös miljö, erbjuda aktiviteter som skapar glädje och en ”go” känsla. Genom att fokusera på relation före prestation och bygga upp det stegvis får vi en varaktighet i de resultat vi når.

Vi är bra på att bygga relation och skapa tillit. Målet med vårt arbete är att göra skillnad för den/dem vi arbetar med!

Du når mig på nedan mail eller så skickar du in formuläret längre ned:
Mail: annsofi44@gmail.com

Lucy - Terapihund i Skåne
Ras Australian Labradoodle, född november 2017
(Tillhör gruppen med färre allergener)

Lucy Terapihund

Gillar att

Egenskaper

Info

Kommun: Lund
Landskap: Skåne
Förare: Ann-Sofi Svensson 
Utbildad hos: Hundens Hus, Sundsvall

(Se beskrivning av de olika tjänsterna på vår sida om vad en terapihund är)

Jag vill anlita Lucy och Ann-Sofi

Jag vill gärna veta mer – kontakta mig med mer information och priser!

Dela på Facebook
Tipsa en kollega
Maila en vän