Anslut dig och din utbildade hund

Arbetar du med social tjänstehund?

Marknaden för sociala tjänstehundsteam växer och det är fler och fler som söker efter utbildade hundar som kan hjälpa till inom skola, vård eller omsorg. Svårigheten för många är dock att hitta ett hundteam som man kan få hjälp av. Därför samlar vi alla utbildade hundteam på ett ställe. Enkelt för både dig och dina kunder!

Jobba med terapihund

Vad kostar det att vara med på Terapihundar.se?

Första året (12 månader) kostar 4 900:- (ca 13 :- /dag).


Därefter betalar du endast 2 900 :- per år (ca 8:-/dag).

Vad betalar jag för?

  • Egen teamsida där du presenteras tillsammans med din hund. Här kan potentiella kunder hitta information om er och ert arbete samt ta kontakt med dig direkt.
  • Del i vår professionella marknadsföring. Terapihundar.se syns högt upp på olika sökmotorer när man söker information om terapihundar/sociala tjänstehundar och andra relaterade begrepp. Vi arbetar aktivt med marknadsföring i sociala medier och på olika webbplatser. Detta gör vi tillsammans med en professionell marknadsföringsbyrå.

  • De uppdrag som kommer in till terapihundar.se centralt förmedlar vi till aktuella team i den region som uppdraget gäller. De kunder som kontaktar dig direkt via din teamsida följer du själv upp.

  • Kontroll på ditt eget arbete. Du har dina egna avtal med dina kunder.

  • Kontaktnät med kollegor i hela landet.

  • Vi tar ingen provision på förmedlade uppdrag.

  • Inga dolda avgifter eller extra kostnader.

”Då vi finns på en gemensam plattform kan vi nå ut till flera, hjälpa varandra och ge råd och tips, dela erfarenheter på jobb. Jag rekommenderar absolut andra att ansluta sig.” -Solveig

Varför terapihundar.se

Ta del av vår professionella marknadsföring och nå fler kunder.

Söker du uppdrag till dig och din hund?

Är du och din hund ett certifierat team som terapihund / vårdhund / skolhund? Vill du få hjälp att hitta fler spännande uppdrag? Då rekommenderar vi att du ansluter er till terapihundar.se!

Som ansluten marknadsförs du på en främsta samlade plattformen i Sverige där man som köpare av tjänsten social tjänstehund kan hitta ett team på sin ort. Du får en del av en professionell hemsida samt hjälp att marknadsföra dig och din hund i det geografiska område där du vill ha kunder. Du får också tillgång till ett nätverk av kollegor och möjlighet att utbyta erfarenheter med team runt om i landet.

Vi gör inte skillnad på vilken utbildning ni har, men vill att du helhjärtat stöder vår värdegrund. Med vår värdegrund och er kompetens är vi övertygade om att vi tillsammans bygger trovärdighet i en växande bransch.

En gemensam och professionell marknadsföring ger många fördelar för dig som ansluten.
Välkommen att skicka formuläret redan idag så återkommer vi  inom kort!

socialtjänstehund

Jag vill veta mer om att ansluta mig och min hund!

Jag vill gärna veta mer – kontakta mig med mer information och priser!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Som ansluten förbinder du dig att följa socialstyrelsens riktlinjer och jordbruksverkets hygienkrav.

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on linkedin
Tipsa en kollega
Share on email
Maila en vän