Sök

Hundteamet Inger & Smilla

Inger & Smilla

Inger Lindvall

Tillsammans är jag och min fina Smilla dubbelutbildade och jobbar som specialpedagogiskt PedagogHundteam och Vårdhundteam. 

Man kan söka stöd av oss genom vårt företag Hälsoträdet TerapiTassen. Vi är ett glatt och målinriktat hundteam som är bra på att bygga positiva relationer med dem vi träffar. Det ska alltid kännas roligt, tryggt och motiverande att jobba med oss. Inför varje träff planerar jag noga vårt arbete för att de barn, ungdomar och vuxna vi träffar ska må bättre och nå sina mål oavsett om det handlar om sociala, psykiska, fysiska svårigheter, inlärningssvårigheter eller beteenden. Det kan t ex handla om stöd kring matte-, läs-och skrivsvårigheter, samtalsstöd, arbete kring sociala svårigheter, skolfrånvaro eller komma igång med fysisk aktivitet. Smilla är fantastiskt på att känna in varje person och det är magiskt att se samspelet mellan henne och de vi träffar!

Min egen bakgrund som speciallärare och specialpedagog har gett mig 30 års erfarenhet med inriktning på NPF – neuropsykiatrisk funktionsnedsättning /-variation. Under många år blev det arbete i särskilda undervisningsgrupper med elever som fått diagnoser som intellektuell funktionsnedsättning, autism, adhd, inlärningssvårigheter, dyslexi och dyskalkyli. Jag har också utrett NPF-diagnoser som specialpedagog på BUP och Habiliteringen i utredningsteam, varit kommunövergripande specialpedagog och är konsultande specialpedagog i mitt företag Hälsoträdet Pedagogus.

Idag arbetar jag som specialpedagog på Barn-och Ungdomshabiliteringen i Region Blekinge. Där jobbar vi i tvärprofessionella barnteam med insatser till barn, föräldrar och nätverk genom bl a utbildning, kartläggning och insatser kring diagnoser, kommunikation och beteende. Sedan 2012 är jag också naturterapeut i Hälsoträdet Gudahälsan där samtalsstöd, massage och ett helhetstänk kring varje människa kompletterar mina övriga kunskaper och erfarenheter.

Smilla och jag jobbar för att alla ska gå i mål!  Välkommen till vår mottagning i Näsum eller så kommer vi till er skola, boende, bibliotek, mottagning, socialtjänst, psykiatri eller habilitering. Vi jobbar med enskilda, i grupp och föreläser också gärna om bl a hälsa och inlärning kopplat till djur i skola, vård och omsorg.

Vi tar uppdrag omkring NÖ Skåne och Blekinge med omnejd.

Vi vet att vi gör skillnad eftersom våra klienter berättar om hur vår insats hjälpt dem. Tillsammans med oss på TerapiTassen blir det svåra och jobbiga lättare att jobba med.

Du når mig på nedan kontaktuppgifter eller så skickar du formuläret längre ned
Telefon: 0709-25 33 86
Mail: TerapiTassen@gmail.com

Smilla - Terapihund i Skåne
Ras Labradoodle, född 2017

Terapihund i Skåne

Gillar att

Egenskaper

Info

Kommun: Bromölla Kommun
Landskap: Skåne
Förare: Inger Lindvall
Utbildad hos: Svenska PedagogHundinstitutet Vårdhundteam & Pedagoghundteam

(Se beskrivning av de olika tjänsterna på vår sida om vad en terapihund är)

Smillas referenser

 “Att få möjlighet att arbeta med er båda har öppnat upp för att göra Jonathan nyfiken och mer intresserad av att läsa och skriva. Han ser fram emot besöken och pratar i skolan om “hans Smilla”.

 

“Inger och Smilla har under kort tid fått mitt självförtroende att stiga! Smilla får verkligen en att öppna upp sig och känna sig trygg, Inger gör exakt samma sak. De har hjälpt mig mer än vad alla kuratorer jag gått till har kunnat”.

 “Av Inger och Smilla har min 7-åriga son fått hjälp av nu i ett halvår. Vi började på noll och är nu snart i topp. Smilla gör det jobbiga roligt för honom så hans och våran vardag blir lättare . Tack snälla Inger och Smilla för att ni finns för oss varma kramar J.L med familj ”

Jag vill anlita Inger & Smilla

Jag vill gärna veta mer – kontakta mig med mer information och priser!

Dela på Facebook
Tipsa en kollega
Maila en vän